Werken bij De Kabouters

Wij zoeken Pedagogisch medewerkers voor ons kinderdagverblijf en de BSO

Bedrijfsprofiel
Ons kinderdagverblijf ligt centraal gelegen in de Asser wijk Kloosterveen. Kloosterveen is een wijk waar veel jonge gezinnen met kinderen wonen. Rondom ons kinderdagverblijf zijn verschillende scholen gevestigd, waar we graag met de kinderen buitenspelen. Ons kinderdagverblijf heeft drie verschillende locaties die vlak bij elkaar gelegen zijn. Binnen de locaties werken we veel samen en voeren we gezamenlijk activiteiten uit. De verschillende ruimtes zijn gezellig en knus ingericht, zodat de kinderen zich thuis kunnen voelen. We lezen hier boekjes, we knutselen, doen spelletjes en spelen heel veel buiten.

Je werkt in een klein en gezellig team waar ruimte is voor een eigen inbreng. Samen met je collega’s zorg je voor een prettige en veilige plek voor de kinderen, maar ook een plek waar de kinderen nieuwe dingen mogen leren.

Wat ga je doen?
Samen met je collega’s zorg je voor een fijne omgeving waarbinnen ieder kind zich optimaal ontwikkelt. Wij vinden het belangrijk dat kinderen zelfstandig worden tijdens het opgroeien, daarom daag jij hen hier in uit.

Je bent verantwoordelijk voor het bedenken en uitvoeren van een activiteitenaanbod op jouw groep. Denk aan creatieve activiteiten, spelletjes buiten, spelletjes binnen, proefjes en ieder jaar doen we mee aan modderdag!

Wij zijn een kleine organisatie waar dichtbij de ouders staan hoog in het vaandel staat. We vinden het belangrijk dat je open communiceert op een enthousiaste en respectvolle manier. Via onze ouderlogin op de website schrijf je een verhaaltje en plaats je foto’s van leuke activiteiten van de kinderen.

Als pedagogisch medewerker krijg je bij De Kabouters heel veel ruimte en vrijheid voor je eigen inbreng. Nieuwe ideeën worden met enthousiasme omarmt!

Wat biedt De Kabouters jou?
- Een salaris conform de cao kinderopvang, afhankelijk van jouw ervaring.

- Veel ruimte voor eigen inbreng

- Groepen in verschillende samenstellingen

- Een plek om te leren en te groeien

- Pedagogisch coach ten behoeve van jouw ontwikkeling als pedagogisch medewerker

Wat kun jij De Kabouters bieden?

- Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal MBO niveau 4, waarmee je in de kinderopvang mag werken
https://www.kinderopvang-werkt.nl/cao-kinderopvang/kwalificatie-eisen-kinderopvang

- Je kunt een veilige en vertrouwde omgeving creëren waarin de kinderen zich kunnen ontwikkelen en waarbij jij ze stimuleert om nieuwe uitdagingen aan te gaan

- Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal op niveau 3F.  

- Je bent open en flexibel naar kinderen, ouders en collega’s

- Je werkt graag in een team, maar bent ook in staat om zelfstandig te functioneren

- Je hebt een flexibele en actieve houding

- Je bent flexibel inzetbaar

Geïnteresseerd?
Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over de verschillende functies? Neem dan contact op met ons kantoor via 0592-744130 nummer 4 (op werkdagen bereikbaar tot 13:00 uur)
of via info@kdvdekabouters.nl

Contact

Kinderdagverblijf De Kabouters
De Boomgaard 7
9408 JA Assen

0592 74 41 30